Παραδιδω ιδιαιτερα μαθηματα Πιανου και Αρμονιου καθως και θεωριας Μουσικης. Τριανταετης εμπειρια στο χωρο της Μουσικης και κατοχος των πτυχιων των Ανωτερων Θεωρητικων.

Περιοχη Περιστερι, τηλ 6943738551


Εχετε επιχείρηση
στη Δυτική Αθήνα ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος στη Δυτική Αθήνα ;

Καταχώρηση και διαφήμιση
ΔΩΡΕΑΝ στο dytikoslogos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Υποκριτική και προκλητική η στάση της διοίκησης Παχατουρίδη

Κατηγορία: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

 Υποκριτική και προκλητική η στάση της Διοίκησης Παχατουρίδηστη συζήτηση για τα προβλήματα των σχολείων

του Περιστερίου, που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 19/11/2013. Συγκεκριμένα:

1)   Οι εκπαιδευτικοί φορείς (Έλλη Αλεξίου, ΕΛΜΕ) και η Ένωση Γονέων παρουσίασαν το σύνολο των προβλημάτων, όπως τα βιώνουν οι ίδιοι και κυρίως οι μαθητές στα σχολεία. Κενά εκπαιδευτικών, υποχρηματοδότηση σχολείων, ελλείψεις στη συντήρηση και θέρμανση, υποσιτισμός μαθητών κλπ. 2)   Η Διοίκηση Παχατουρίδη απροκάλυπτα και προκλητικά «έθαψε» το σύνολο των προβλημάτων και πρότεινε ψήφισμα μόνο για το θέμα των συγχωνεύσεων! Θέλει να κρύψει τις ευθύνες της για την υλοποίηση της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής των κομμάτων που τη στηρίζουν και καταφεύγει όπως συνήθως στο λαϊκισμό και στη δημαγωγία.

3)   Ο δήμαρχος Παχατουρίδης και η παράταξή του δεν μπορούν και δεν θέλουν να αποτρέψουν τις συγχωνεύσεις γιατί προχωρούν οι ίδιοι σε συγχωνεύσεις και καταργήσεις (π.χ. βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί) 4)   Ο δήμαρχος Παχατουρίδης και η παράταξή του στέκουν απέναντι από τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών, αφού αρνούνται πεισματικά την παραχώρηση δημοτικού χώρου για τα δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα που οργανώνει γι’ αυτά η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Περιστερίου (διδάσκουν εκπαιδευτικοί του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών) στα πλαίσια της ταξικής αλληλεγγύης.

5)   Παρατάξεις της αντιπολίτευσης χαρακτήρισαν επιεικώς το σχέδιο ψηφίσματος «σούπα» αλλά το ψήφισαν αυτούσιο (!) καλλιεργώντας αυταπάτες, συμμετέχοντας στην κοροϊδία του λαού και εξυπηρετώντας τη στρατηγική του Παχατουρίδη. 6)   Η «Λαϊκή Συσπείρωση» έθεσε στη συζήτηση την ουσία των προβλημάτων, τις αιτίες που τα προκαλούν (ανταποδοτικότητα, εμπορευματοποίηση, σχολείο αγοράς, παραγωγή φτηνού-ευέλικτου-ευάλωτου και αναλώσιμου εργατικού δυναμικού) και τη μόνη φιλολαϊκή διέξοδο που θα έλθει σαν αποτέλεσμα της λαϊκής πάλης κόντρα στα συμφέροντα του κεφαλαίου, κόντρα στην ΕΕ, που προωθεί τις αντιλαϊκές αναδιαρθρώσεις και κόντρα στις πολιτικές των κομμάτων τους και των δημάρχων τους. Αποκάλυψε την πολιτική και την τακτική της Διοίκησης και δεν πήρε μέρος σε μια  ψηφοφορία που αγνοεί προκλητικά τα προβλήματα των σχολείων και απλώς τα χρησιμοποιεί με τον τρόπο που εξυπηρετεί τις επικοινωνιακές ανάγκες του Παχατουρίδη.

7)   Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καλεί τους γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές, το σύνολο του περιστεριώτικου λαού να ενισχύσει τη Λαϊκή Συμμαχία για την αποτροπή των συγχωνεύσεων σχολείων, για την ανατροπή της αντιλαϊκής και της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής, που σχεδιάζει η ΕΕ με την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και υλοποιεί και η Διοίκηση Παχατουρίδη. Η «Λαϊκή Συσπείρωση» βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα.
Το Γραφείο Τύπου